2019 Award Winning Projects


Timeless Panache

These clients were glad to have a spacious bathroom, but wished there was another way to use the space they had. Minor adjustments to this room highlight the power of how a favorable layout can change the whole feeling to a space without having to add square footage. By choosing timeless design elements, we gave this champagne style customer a bathroom that will always feel fresh and up-to-date.


BEFORE

AFTER

 

Tranquil Horizon

This couple has always loved living on the top of a hill that overlooks the valley. The views have always given the home a sense of serenity and tranquility to the family and their guests. Over the years, the clients only wish was that they would be able to use more of their land and create more space in their home to fit their lifestyle. By extending the home along the horizon, this house now has a full guest suite, an art room, a separated three-car garage, and re-designed backyard that all compliment the peaceful land this home inhabits.



BEFORE

AFTER

 

Refined Rustic

These clients looked around their master suite and found it to be out of space and out of style. The wife longed to not travel to a separate bedroom for her closet, and her husband desired design accents that highlighted their individuality. Using the adjacent vacant bedroom, we expanded the layout creating a refined suite. With a significantly larger footprint in the bedroom, a dream walk-in closet, and an extravagant bathroom, the area grew into a space for the couple to enjoy. Gray hues, along with bronze and wooden finishes allow the suite to compliment the couple’s rustic personalities.



BEFORE

AFTER

 

Entrez Vous

These clients longed for the type of house that was made for entertaining. In reality, however, the layout included separated gathering spaces making each dinner party feel crowded and closed off. By removing walls, rearranging the kitchen, and adding in all-encompassing design elements, we were able to make room for guests to flow throughout the main rooms. Having a newly laid-out kitchen along with an open floor plan, the home is now a perfect social setting for the clients and for each guest who enters.



BEFORE


AFTER

Join Our Newsletter List

Thanks for subscribing!