2020 Award Winning Projects




Seaside Breeze

Like many of us, this young family longed for more room to entertain family and friends. Their 3-story waterfront townhouse was not taking proper advantage of the location or view. By pushing out a wall in the living room, we were able to create a more comfortable living space, enhancing the view of the river in their backyard. With upgrades to the exterior shell, deck and railing, this modern style home is not only gorgeous, but much safer for their small children.


BEFORE

AFTER

 

Ready to Entertain

The home was built in 1974, and the homeowners wanted their kitchen remodel to reflect the rest of the home's charm. Their dishwasher was a source of difficulty as was the wall blocking their view of the valley below. They entertain regularly and were frustrated by the doorway/opening between the kitchen and dining/living space. With their annual large events throughout the year, there was always a bottleneck, and little place to gather. By widening the opening and removing the wall we were able to relieve the traffic flow problem and reveal the view.



BEFORE

AFTER

 

Refreshed Simplicity

This was a complete interior home remodel with a new front door, kitchen, living room, and three updated bathrooms. The client wanted to modernize the existing space, enlarge the bathrooms, and redesign the kitchen to have a more open concept feel. The solution was to push two of the bathroom walls out, enlarging both to create a more desired space. By rearranging the kitchen, this created a more favorable flow for entertaining and a living room that is comfortable for socializing. Every room was updated to the client’s style throughout the whole house making it feel more like home.



BEFORE

AFTER

 

Tailor Made

The living spaces on this home needed a complete reset for this young family. The dual family room areas each had a fireplace and were divided by a small kitchen which made the flow awkward during social gatherings. By adding square footage to the house, adding windows, and vaulting the ceiling, the interior of this home was transformed into a bright and beautiful place to live and entertain. Modern materials and finishes made this home truly “Tailor Made” to them.



BEFORE


AFTER

 

Like New!

Talk about a transformation! This building had been a motorcycle repair shop for over 20 years. The new owners desired to turn it into a design studio so making the exterior represent the interior was a must! The metal framing and corrugated metal siding of the old structure were not conducive to holding client meetings in the building across the street from a busy railroad track so sound abatement was a priority. Taking advantage of having a “blank slate” to work with, different building materials and finish options were integrated in all while keeping a uniform look.



BEFORE

AFTER

 

Welcome Home

Instead of showcasing several bathroom and kitchen vignettes in this new kitchen and bath design showroom, these clients came up with a fun concept. They wanted their clients to walk in and feel like they were home. Additionally, there were several other spaces that the business side of this company needed to incorporate all while keeping ADA clearances in mind. They tactfully incorporated different stucco, drywall, paint finishes, molding, window, and skylight types into the building while maintaining a cohesive look. Different flooring, cabinet and countertop types and edging are also beautifully displayed.



BEFORE

AFTER

Join Our Newsletter List

Thanks for subscribing!